Første lydighedstræning efter sommerferien

Igår gik det så fint med at træne lydighed, men da vi kom til træning i Nivå, var der ikke meget at prale med. Vi skulle starte med et indkald, og de var helt målløse, da de så Kopy – og nu bliver han kaldt: skildpadden.

Ja, sådan fortsatte det igennem mange af øvelserne og jeg skulle virkelig arbejde for sagen. Jeg tror det var varmen, der fik Kopy til at være sådan en sløv banan… Men han vågnede da op til dåd, da vi skulle lave en rundering – han løb direkte hen til figuranten og satte sig med det samme og gøede af denne 😀 Kopy har gerne ville lægge sig ned og gø, men nu har han fundet ud af, at han skal sidde 🙂
Senere, da træningen næsten var forbi, vågnede han op og der gik han bare en flot, flot lineføring. Så jeg håber ikke, at det bliver alt for varmt, når vi skal til prøve i LP1 😉