Den ser sq da mærkelig ud

Her til aften har jeg været til agilitytræning med Kopy. Jeg træner på det tidlige hold, og da næste hold ankom, stod Susanne der med Penny. Kopy fandt score-ørerne frem (dvs han trækker strit-ørerne sammen helt op på hovedet) og halen fik en rigtig kæk krølle op over ryggen. Der står en ældre mand, som spørger om Kopy er tre-farvet, da han ser, at Kopy har en hvid stribe pels under halen. Manden synes det er alt for mærkeligt, at en border collie kan have en hvid stribe af hår på undersiden af halen, så han kigger på Kopy’s store hvide krave og spørger om den fortsætter ind under maven. Men inden jeg når at svare, har manden løftet Kopy op og kigget ham under maven, for at konstatere, at den hvide stribe pels fortsætter hele vejen under maven. Han sætter Kopy ned igen og siger: “Den ser sq da mærkelig ud!” Kopy fandt sig i det og da han havde alle 4 ben på jorden igen, fortsatte han med at prøve at score Penny 🙂
Men mandens opførsel var så impulsiv og anderledes, at alle der stod omkring os skreg af grin 🙂