Afslutning på agilitysæsonen

Igår holdt vi afslutning til agilitytræningen. Vi skulle løbe 3 baner – fra mellem 9 til 15 forhindringer. Holdene var i dagens anledning slået sammen og de (meget) øvede skulle også løbe baner, men andre end os nybegyndere.

Kopy skulle starte (det er ikke så meget nyt i 😉 ), men vi havde lige et lille problem – eller rettere 12 – slalompinde… slalom har Kopy jo ikke lært endnu.. så jeg tænkte, at jeg kunne prøve at lede ham igennem slalompindene, men bare det at få ham rigtigt omkring første pind, var noget af en udfordring. Det lykkedes mig at få Kopy ledt igennem 3 porte (mellemrummet mellem to pinde, kaldes en port), og så opgav jeg og vi løb videre og så er vi jo diskvalificeret… Senere på banen, faldt Kopy af feltet på balancebommen (bagen må være blevet for stor 😉 ) og så tog han også lige en flyver på vippen (han havde vist lige glemt, at sådan en vipper) – Tina med Dessi fik foreviget dette øjeblik..

Anden bane gik bedre (der var ingen slalom). Kopy løber fint, men sætter forkert af ved et spring og får overliggeren revet ned. Han stoppede op og vendte sig om for at se, hvad det var, der havde ramt ham 🙂 Resten af banen løber han fint og med god fart – så meget, at han kommer flyvende over toppen af A’et, rører feltet og hopper af – meen, sådan noget sjusk kan vi ikke have, så han hoppede op på feltet igen – og så var vi disket – igen…

Den sidste bane løber Kopy rigtig flot, men løber forbi et spring, han skulle have taget. Jeg får ham rundt igen og resten af banen løb han såå fint – ja, jeg var stolt 🙂

Vi var ialt 5 begynderhunde og vi havde alle været lige “dygtige” – så hvem af os, der ville løbe af med den aller første sejr, var ikke lige til at gætte. Ja, spændingen var stor 🙂
Kopy bliver nr 2 – og en flot førsteplads gik til Maria med Basil (der er rigtig god til slalom) – tillykke herfra 🙂

Det var en rigtig sjov og hyggelig aften. Men bedst af alt – Kopy opførte sig eksemplarisk – dræberkaninen var ikke fremme – men de “rå børster” var der heller ikke til at sætte ekstra meget spænding i luften.