Slalom :-)

Kopy har været til agility-træning her til aften. Han havde godt nok travlt med at holde øje med de andre hunde på de tre andre baner – sjovt nok, satte det ham lige en tak op i hastighed og han er nu begyndt at gallopere i stor fart over balancebommen og søger alle forhindringer foran ham 🙂

Vi var kun to på mit hold, så vi fik løbet en del. Vi startede med en rigtig fart og glæde bane (spring – balancebom – tunnel – og flere på linie spring hjem). Jeg måtte godt nok have spændt hjelmen for at følge med – men jeg ved ikke, om det siger mest om Kopy’s hastighed eller min dårlige kondition 😉

Den anden bane var placeret bagerst i ridehallen og der var lang afstand til de andre baner. Det gjorde det nemmere for Kopy at koncentrere sig og det var helt fint, for denne bane var mere kringlet – og med slalom… jeg prøvede at sende Kopy i slalom for at se, hvordan han ville tage den. Han tager de første par porte fint, løber forbi nogle porte og tager en og løber videre langs de sidste porte. Jeg prøver at par gange med samme resultat. Ok, helt fint – jeg havde heller ikke forventet at han vil kunne slalom endnu.
Banen startede med to spring på linie og så lå slalom 90° til højre – og den vinkel har jeg ikke trænet med ham. Til banegennemløbet gik det dog – Kopy løb rigtigt ind – og om ikke han fortsatte og tog alle porte – altså, han tog slalom helt rigtigt for første gang!!

Det var dog den eneste gang han tog alle porte – de to efterfølgende gange tog han ca 8-9 porte og droppede ud af de sidste. Men helt klart et stort fremskridt – jeg er så stolt af min “lille” hund 😀