Klubmesterskab i KAF og DGI i Smørum

Lørdag afholdte KAF klubmesterskaber, og jeg deltog med Kopy – klubmesteren bliver den hund (i hver klasse), der sammenlagt efter et spring og et agility løb har det bedste resultat. Kopy løb rigtigt fint – og hurtigt! Kopy fik kun fejl i slalom, og ellers kørte det det – men det er også en mere end en måned siden, at han har taget en slalom på en bane, så derfor var jeg rigtig glad for resultatet. Sammenlagt blev vi nr 6 (med 15 fejl i slalom), så det fint 🙂

Søndag afholdte DGI venskabsstævne, så denne gang skulle vi ikke løbe den samme bane to gange, men vi var opdelt i forskellige klasser. Kopy var med i letøvet, og jeg skal da lige sige, at han bare var på, da vi løb agilitybanen – nøj, hvor han bare spænede derud – hold op, det var fedt 🙂 Alt kørte bare, og Kopy var slet ikke i tvivl om, hvad han skulle og søgte selv alle forhindringer. Ja, han løb endda rigtigt ind i slalom, men jeg var (håbløst) bagefter, så han løb ned langs slalom og tog ialt 3 porte… jeg tog slalom om, men han smuttede ud ved anden sidste port, og styrtede i mål – for der lå legetøjet :-/

I springløbet satsede jeg, og ville prøve at se, hvor langt han er nået i selv at søge forhindringerne rundt i en mølle. Desværre var jeg lidt sen til at kalde på ham, så han har fokus på posen og river derfor ned. Men resten var ok, bortset fra, at han startede slalom i anden port. Så alt i alt et ok løb.

Nu håber jeg, at han kan huske at tage slalom rigtigt i næste weekend, hvor vi skal til klasse 1 stævnet i Roskilde 🙂