Billeder fra hyrdetræning

Sookie er god til at fradrive fårene, men jeg havde lidt problemer med at få afstand på – altså imellem Sookie og jeg. Gik jeg længere end 10 m ved siden af fårene, endte det ofte med, at fårene kom hen til mig – derfor holdt jeg mig længere bagved Sookie, men så kiggede hun tilbage på mig…

Jeg kørte en tur op til Jette, som gav mig nogle gode råd om, hvordan jeg skulle komme videre. Vi trænede på en flok, der var noget større end vi er vant til, men det betød ikke noget for Sookie. Fårene flyttede sig hurtigt og hvis de fik øje på et menneske, gik de ikke hen til en. Altså en rigtig god flok får at træne på!

Jeg kunne øge afstanden længere og længere mellem Sookie og jeg, og hun blev helt god til selvstændigt at drive flokken rundt på marken 🙂

Her er nogle billeder fra træningen – klikker man på billederne, kan man se dem i et større format.

Sookie fradriver en fåreflok

Sookie fradriver en fåreflok

Sookie fradriver fårene

Sookie fradriver fårene

Sookie har en total sej stil.. se bare;

Sookie's flotte stil

Sookie's flotte stil

Sookie's flotte stil - fast besluttet på at flytte fårene :-)

Sookie's flotte stil - fast besluttet på at flytte fårene :-)

Og her et par billeder, hvor Sookie mere selvstændigt driver flokken – altså, jeg er længere væk 😉

Sookie fradriver fåreflokken

Sookie fradriver fåreflokken

Sookie fradriver fåreflokken

Sookie fradriver fåreflokken

Et får blev lidt træt af at blive drevet rundt på marken, så fåret troede lige, at den kunne slippe ved at gemme sig for Sookie 😉

Fåret tror det kan gemme sig for Sookie

Fåret tror det kan gemme sig for Sookie

Sookie er så fantastisk at træne med.. fedt altid at tage hjem fra træning og føle sig som en verdensmester 😉