Ishøj Strand og slalomtræning

I weekenden ville jeg lige ud og kigge til et agilitystævne i Vallensbæk, men først var planen at lufte Sookie en kort tur på Ishøj Strand. Turen på stranden blev dog meget længere end planlagt, for der var simpelthen så smukt – den frosne sand og is var bare tryllebindende 🙂

Folk var så søde og sendte mig rundt på stranden, hvor de fandt naturen ekstra smuk 🙂 Og Sookie var så heldig at møde nogle hunde, som gad at lege 🙂

Her er nogle billeder og flere billeder er uploaded på Picasa.

Ja, så da jeg havde vandret rundt på stranden i et par timer, så nåede jeg ikke at se så meget agility.. Jeg nåede at se en agility klasse 3 og så at flere hunde lavede slalomfejl, da hundene blev forstyrret af, at føreren trak ud til siden.. og det er jo lige det, jeg har på listen af ting, som Sookie skal kunne 🙂 så derfor stod Sookie’s søndagsunderholdning på slalomtræning.. hun er ved at blive rigtig stabil og begyndte at “angribe” pindene, som hun før gjorde alt for ikke at røre 😀