Mere om træningen af løbefelter

Og som ønsket af flere læsere, kommer der her lidt video fra træningen 🙂  Jeg trænede 3 pas á 10-12 gange – selvfølgelig med pauser imellem passene 🙂 Videon er fra det sidste træningspas – og det var det træningspas, hvor succes’en var størst.

Jeg synes det er fedt, at Sookie kan tage A’et korrekt uden at skulle have en stop/release kommando og vil derfor gerne have tilsvarende selvstændighed og forståelse for balancebommen.
Men jeg må erkende, at jeg ikke helt ved om denne metode er den rette for mig – jeg er mere tilhænger af metoder som Rachel Sanders til indlæring af A’et, da man bruger et felt, som gør det tydeligt for hunden, hvad den skal.. det er det jeg mangler jeg med denne metode… er dog ikke helt klar over, om det er mig og ikke hunden, der har behov for et hjælpemiddel 😉