Sporhunde

Lige siden vi første gang gik spor til hvalpetræning, har Kopy udvist stort talent for det. Det bedste han ved er at går spor. Så nu hvor han er blevet mere frisk (og fordi vejret er godt ;-)), har vi været ude og gå et kortere spor. Da Kopy opdagede, hvad vi skulle, blev han bare så glad og han gik sporet på flotteste vis – da vi var færdige, og jeg havde sluppet ham fri, løb han tilbage til starten af sporet, og gik det selv igen 🙂

Elliot har aldrig gået spor. Men mon ikke, at man kan lære en 10 år gammel hund det?! Første gang Elliot prøvede at går spor, troede jeg det nu ikke; han fandt en godbid på sporet, spiste den, vendte sig om og kiggede på mig – sådan foregik det ned gennem hele sporet. Men i dag var fjerde gang han skulle prøve det, og nu havde han fattet meningen, og gik sporet rigtigt fint og koncentreret. Super flot, Elliot 😉

Så nu ligger to trætte og veltilpasse hunde og snorksover – og jeg er sluppet for lyden af pivedyr 🙂