Et nyt år venter…

1. januar er egentlig en sjov, positiv dag – et helt nyt ubrugt og uspoleret år ligger foran en, og det er helt op til os selv, hvad vi vil have ud af året!

Igår var vi ude at gå en lang, vidunderlig tur – 5 mennesker og 12 hunde og ikke på et eneste tidspunkt var der optræk til ballade (heller ikke ejerne imellem 😉 ). Om aftenen snorksov hundene, Elliot og en anden hanhund lå pote-i-pote under sofaen – den eneste, der var vågen hele aftenen var Kopy, for han havde svært ved at løsrive sig fra kurven med kødben 🙂 Mens hundene fladede ud, snakkede vi om, hvad vores Nytårsforsætter er – det endte med, at vi skrev dem ned og vil holde hinanden op på dem igennem året… uha, det bliver hårdt 😉

I dag var vi 6 personer og 11 hunde en tur i hundeskoven – så nu er de små vapser væltet omkuld…