Kopy til agility

Kopy løber igennem slalom allé

Kopy er så småt blevet introduceret til agility. Han har prøvet at løbe igennem slalom-alléen, sidde på A-bræt-feltet samt springe over spring på lige linie.

I dag gik vi først et spor på 30m med et 90 graders knæk og så yderligere 10m. Efter vi er startet på at træne sporet lidt anderledes (en godbid for enden af skosnuden for hvert skridt), har Kopy fået den flotteste stil: snuden helt nede ved jorden og snuser til hvert fodspor. Det er første gang Kopy skulle tage et 90 graders knæk, og det gjorde han faktisk meget flot; det blæste en del, så han blev lidt forvirret over, at sporet “forsvandt”, men drejede den rigtige vej og fandt sporet en halv meter efter knækket 😀

Vi øvede så lidt på lydighedsspringet og den øvelse kan vi bare – glæder mig dog til klasse 2, hvor hunden skal springe tilbage, så jeg ikke behøver bevæge mig om på den anden side af springbrættet 😉

Herefter trænede vi lidt agility: at springe over tre spring på lige linie. Sidste gang vi trænede lærte Kopy fremsendingen over de tre spring, så i dag var en genopfriskelse. Og Kopy havde absolut ikke glemt, hvad det gik ud på – hold op en fart! Uha, jeg kommer til at skulle løbe stærkt – bliver svedt bare ved tanken 😉