3 timer i Dyrehaven og på Bakken

Igår var vi en tur i Dyrehaven og på Bakken. Turen endte med at vare 3 timer, for jeg kom til at gå forkert… Jeg havde luftevennen Fabi med og jeg var lidt spændt på, hvordan det vil gå med 3 hunde i flex-liner 🙂 Men det gik over al forventning – jeg er blevet hurtig til at kaste en flexline fra hånd til hånd 😉
Kort efter vi er startet turen, møder vi to heste – datteren rider uden sadel og moren’s hest er ret ung. Jeg kalder hundene til mig og får dem til at lægge sig ned. Datteren rider forbi, men moderens hest tør ikke gå forbi en stor sten, så den stopper op og begynder og gå sidelæns – med retning lige mod hundene! Den stopper ca 2m fra hundene (som gammel rytter ved jeg, at heste gør alt for ikke at træde på andre dyr, så jeg var ganske rolig). Hundene bliver liggende, dog rejser Fabi sig op i sit, men sidder helt stille. Damen kigger på hundene og siger: “hold da op, hvor er de velopdragne!” 😀 Da der er lidt mere ro på hesten, lister vi lige så stille væk.
Vi møder adskillige ryttere, løbere, cyklister, hestevogne og har endda følge af et par nysgerrige dådyr-kid.
Inde på Bakken opfører alle hundene sig også rigtigt pænt. De kigger bare på de skrigende mennesker i rutsjebanerne. Dog reagerede de alle, da det store hjul rejste sig op i luften som et pariserhjul. Så der måtte vi stå indtil hundene fandt ud af, at det ikke er “farligt” – jeg stod lige ved en iskiosk, hvor jeg så købte en is – det hjælper jo altid at spise i sådan en situation – og da de så isen, glemte de alt om at hjulet var farligt og var nu helt rolige. Ja, nogle gange må man bare ofre sig for hundene 😀