Update på Elliot

Jeg har fået svarene fra Elliot’s urinprøve i dag – den viste tegn på en mindre infektion. Lidt penicilin og så er Elliot frisk igen 🙂
Om to uger skal han dog lige til kontrol… Men det har dog sin fordel, at Elliot på sine gamle dage af og til er lidt utæt, for så blev infektionen opdaget så tidligt 😉
Jeg skal da love for, at der er kommet gang i ham gamle Elliot efter han fik rettet lidt på ryggen – på gåturen i dag overhalede han os i en vældig fart. Skønt at se ham så rørig igen – han virker til at være blevet to år yngre 😀
Det er lidt svært at lade være med at tænke på, hvad Elliot dog har lavet, siden hans ryg skulle rettes; kan det være Kopy, der er løbet ind i ham? Er det sket ved at han springer op efter en bold? Gledet? Faldet ned fra sofaen? Det er lidt ærgerligt, at han ikke kan fortælle mig det 😉