Hvad siger hunden?

Jeg fandt lige dette videoklip af Kopy fra engang vi var ude og træne lidt agility. Jeg havde sat en bane op, som jeg trænede forskellige sektioner på. Jeg besluttede mig for en banesektion, gik den, lod Elliot tage et par spring og tunnel, for til sidst at løbe banen med Kopy. Sektionen løb jeg 2-3 gange med Kopy. Vi holder så en kort pause, for derefter at udtænke en ny sektion, gå banen, lade Elliot tage et par forhindringer, og så lade Kopy løbe sektionen. Da jeg havde gjort dette 4-5 gange, holdt vi en lang pause og besluttede mig egentlig for at stoppe. Men så kommer Kopy hen og sætter sig foran mig og begynder at gø ad mig… han plejer aldrig at gø ad mig, så jeg kigger på ham, men han fortsætter bare… han ligner mest en, der vil sige: “kom nu, jeg vil gerne løbe mere – men jeg er træt – det er sjovt – men jeg orker ikke mere”… eller hvad?

[youtube