En ny tegneseriefigur?

Altid når jeg har læst tegneserien Fæhunden, har jeg været imponeret over den fantasi forfatteren har – for hvordan kan man ellers skabe så sjove episoder?! Men efter jeg har fået Kopy, ser jeg nu, hvordan man får de sjove episoder forærende fra hunden selv.

Til dato er det sjoveste Kopy har gjort, er at prøve at klatre op i et træ. Der kom et egern løbende over stien og op i et træ – og det fik alle tre hunde (Elliot, Kopy og Fabi) til at løbe hen til træet. Elliot kiggede op på egernet i træet og gik videre. Fabi løb videre for at finde flere egern. Kopy blev stående og vejrede efter egernet, og kigger så på stammen, som hælder lidt. Pludselig sætter han af op ad træstammen, og det lykkedes ham at løbe et par skridt op ad stammen – men 1 meter op ad stammen kommer tyngdeloven i spil – men i stedet for at give efter for den, så klamrer Kopy sig om træstammen med både forben og bagben og hænger der i nok 10-15 sekunder – ihvertfald så længe, at både Lone og jeg havde mavekramper af at grine 😀

En anden sjov episode var dengang Bente og jeg var ude og træne lidt agility. Tunnellen er ret tung, så den kørte Bente hen til banen på en trillebør. Alle hundene går bare rundt og snuser, men så får Kopy øje på tunnellen på trillebøren, som Bente kører afsted med og løber hen og springer op i den, kravler igennem den og opdager Bente på modsatte side – og så bliver han så glad og begyndre at logre, han lignede en der tænkte: “jamen hej, er du her?! Hvor hyggeligt!” 😉