Elliot har knækket en negl :-(

Jeg var ude og træne lidt med Kopy og havde Elliot med. Når det er Kopy, der er på, plejer jeg at kaste en bold ind i noget højt græs, som Elliot så skal finde – så er han aktiveret i mellemtiden – og det plejer at virke fint 🙂

Men da jeg kastede bolden, ramte den jorden et andet sted end Elliot forventede, så han lavede et skarpt drej. Måske var det regnen, der havde gjort overfladen glat, men ihvertfald glider Elliot. Han løber dog videre, men sætter sig i det høje græs og begynder at små-pive. Jeg går hen imod ham, men så begynder han at søge efter bolden. Han finder bolden, og kommer humpende tilbage til mig – og den nederste del af poten er smurt ind i blod… Elliot havde knækket neglen på vildtkloen på forbenet, så den strittede vandret ud fra benet. Øv øv øv..

Kloen var ikke knækket inde under huden og ej heller knoglen, så neglen skulle “bare” klippes af – første klippede dyrlægen det meste af neglen af, og da hun gjorde det, peb Elliot højt.. men der skulle lige klippes lidt mere af, og Elliot peb højere denne gang.. da dyrlægen sagde, at der skulle klippes lidt mere af, kunne jeg næsten ikke bære det, for det gjorde rigtigt ondt på Elliot 🙁

På en gåtur senere på dagen, møder vi en ny hund, Håni (udtales honney), og Elliot var straks forelsket og glemte alt om den ømme negl og løb rundt og legede med hende. Og her havde jeg gået og passet på ham og ynket ham og givet ham ekstra lækre godbidder… hmm… 😉