Agilityafslutning i VAS

Igår holdt VAS sommerafslutning og generalforsamling. Vi kursister var delt op i fire niveauer: begynder, letøvet, øvet og konkurrence. Kopy deltog i gruppen letøvet. Susanne havde lavet nogle spændende baner til os med mange fælder, men et godt flow for hunden. Slalomindgangen var jeg dog i tvivl om, om Kopy kunne klare. Vi fik æren af at starte – balancebommen var anden forhindring, og han placerede to forpoter på opgangsfeltet – yes 😀 Det kørte bare, og da vi kommer til slalom, løber Kopy rigtigt ind og jeg skifter bagved ham og løber om på den anden side. Han fortsatte heldigvis, om vi kom fejlfrit igennem banen 😀

Det gik ikke helt så godt, for de andre i klassen, så Kopy vinder 😀

Generalforsamlingen gik vældig hurtigt, og godt for det, for der ventede det lækreste mad til os alle 😉

Efter generalforsamlingen gik Felicia og jeg en tur med hundene. Vi gik tilbage til de andre hunde, og der var nu kommet flere til. Kopy gik lige en tur mellem alle hundene, for at gå væk fra gruppen og lægge sig 20 meter væk. På et tidspunkt kommer han hen til os, men kort efter kommer to ældre hanhunde op at slås. Flere hunde løber hen og hepper, jeg kigger efter Kopy, men kan ikke finde ham – han var skyndt sig tilbage til min bil, for han skulle ikke involveres i det. Skønt, at han fortrækker 🙂