Dania Cup 2008

Efter en uges agilitystævne i Herlufsholm, er vi alle stadig godt trætte. Der foregår noget fra morgen til aften – mange hunde og sove et fremmed sted. Det trætter 😉

Elliot er helt pensioneret nu, så det var kun Kopy, der deltog i stævnet. Jeg havde valgt kun at stille op i klasse 1 løbene, for de åbne klasser er en tand for svær for os endnu. Det har bare været en kanon god uge på mange områder. Resultatmæssigt har det ikke været en god uge, for vi har kun løbet et enkelt fejlfrit løb.
Se SP1 løbet her:
[youtube

Men jeg er fuldt ud tilfreds med løbene og skal de positive ting fremhæves, så har Kopy kun revet en enkelt pind ned i 12 løb (og det var sidste pind i et ellers fejlfrit løb).
Derudover har Kopy taget alle felter korrekt – også opgangsfeltet på balancebommen 😀
Og ydermere har alle løbene (pånær det aller sidste) handlingsmæssigt bare kørt suverænt – nøj, hvor Kopy har rykket den sidste måneds tid. Det er så sejt, at jeg kan sende ham i en retning mod en forhindring og selv bevæge mig i en anden retning – og han tager den forhindring, jeg har sendt ham imod uden at tøve eller miste fart. Det er jo fedt, når jeg nu ikke gider bevæge mig mere end højst nødvendigt på banen og det giver mig tid til at nå hen til en anden position på banen uden stress 😀

Se hvordan jeg sender Kopy mod en forhindring og bevæger mig i en anden retning her:
[youtube

Så den forhindring, hvor vi har fået fejlene, er slalom… Det har enten været forkert indgang eller at Kopy har mistet den sidste eller anden sidste port. Kopy skifter mellem at have et forben på hver side af slalom eller to, og det får ham til at miste rytmen. Så vi skal lige et step tilbage og øve noget mere på træningsslalomen (alleen).

Midt under Dania Cup gik Lene hen og blev syg, så jeg skulle prøve at løbe med Toxy. Toxy er meget, meget “mor-dårlig” og nægter at følge med andre, hvis Lene er i nærheden. Jeg kender ikke Toxy ret godt, så jeg var lidt spændt på, om han også ville løbe væk fra mig på banen. Men det gjorde han slet ikke. Vi havde endda flere rigtig gode løb – faktisk gik vi hen og vandt AG2 over en suveræn hurtig hund – det havde jeg nu ikke regnet med! Godt at kunne låne en hund, så jeg også fik prøvet at stå på sejrsskamlen – ha ha 😀
Her er vores vinder-løb:
[youtube

Efter Dania Cup er Kopy og Toxy blevet rigtig gode venner – hvor Kopy er, er Toxy også. Hvis en af dem begynder at gø, istemmer den anden med det samme. Jager en af dem en fugl, løber den anden med (uden egentlig at vide, hvad der jages). Det er nu ret morsomt at se på. Sjovt nok, var Zanto (Lene’s hund, der nu er borte) Elliot’s aller bedste ven 🙂

Der Alte (Elliot) har nået et stadie i sit liv, hvor ingen regler gælder mere, og det eneste der betyder noget, er jagten på mad… Jeg havde nogle guffer i min jakkelomme, dem ville Elliot gerne have, så han fik bidt foret i stykker og spist dem. Aldrig før har han gjort noget lignende. Holder jeg ikke øje med ham, så spiser han også gerne Kopy’s mad. Derudover kan Elliot kun høre, når jeg kalder på ham, hvis jeg har hånden i guf-lommen. Det er som at have fået en hvalp igen 😉