lidt agility-selvtræning

I dag har jeg trænet lidt agility med Kopy. Regnede egentlig med at holde en pause indtil træningen starter op igen – men jeg har tilmeldt Kopy julestævnet, så det er jo nok en god ide at træne lidt inden 😉

Træningen gik fint. Det virker rigtigt godt at have den gennemsigtige bløde bøjle over opgangsfeltet på balancebommen samt en touch-plade, som Kopy har lært, at han skal træde på. En enkelt gang sprang han op i bøjlen, men den falder bare af – så ingen risiko der. Men det er nok til, at han så næste gang ikke springer langt op, men nærmest sætter alle fire poter på feltet 🙂

Kopy har nu lært at springe ind mod mig, bare jeg kalder på ham – f.eks. spring i denne kombination:  _  _ | _  Kopy starter med springet til højre, henter det lodrette spring, og springer ind mod mig over springet lige efter det lodrette – uden jeg behøver at vende mig mod ham for at få ham over det spring – men jeg kan bare bruge højre arm til at trække ham ind mod mig – og så er det nemt at sende ham ud over det fjerde spring. Sejest, for så slipper jeg for at snurre rundt i tide og utide 😉

Jeg trænede til sidst lidt svære slalomindgange fra højre side. Jeg har ikke trænet det før, for jeg synes det er bedre, at Kopy kan tage slalom selvstændigt (altså at jeg kan skifte bagom og foran) inden jeg trænede de svære indgange. Kopy tog slalom rigtigt alle gange. Nøj, hvor var jeg stolt af ham 😀

Så jeg glæder mig til næste år, hvor vi skal ud og løbe nogle flere stævner – for nu har Kopy efterhånden en god grundtræning 🙂