Nytåret – og godt Nytår til jer

Hold op, hvor er det skønt at have en hund, der er fuldstændig ligeglad med fyrværkeri! Elliot var også ligeglad med fyrværkeri – indtil den nytårsaften, vi holdt fest og der var bordbomber. Ja, set i bagklogskabens lys var det jo absolut ikke så smart.. men det blev heldigvis meget bedre med tiden. Klog af skade, har jeg været lidt mere varsom med Kopy 🙂

Men det er ikke alt, man kan kontrollere; da jeg kom hjem fra arbejde d. 30., stod en flok unger lige ud for mit hus og skød heksehyl af.. jeg ventede det værste, da jeg åbnede døren – men Kopy kom inde fra stuen og strakte sig og kiggede lidt undrende på mig – jo, jeg kom 2 timer tidligere hjem end jeg plejer. Så ingen panik hos ham!

Næsten hjemme fra gåturen den dag, skal vi bare lige rundt og ned ad lille sti, der fører hen, hvor jeg bor. Der står nogle unger på stien og fyrer heksehyl af, jeg råber til dem, at de lige må holde inde et øjeblik. Søde som de er, stopper de – men da de tre drenge kommer frem om hjørnet, bliver Kopy forskrækket og begynder at hyle-gø af dem (sjovt nok, var det ikke larmen, men drengene, han blev forskrækket over.. hmm 🙂 ). Når nu drengene havde forskrækket Kopy, ville de gerne give ham nogle godbidder. Mens de to af dem giver han godbidder, fyrer den tredje dreng et heksehyl af 2 meter fra os.. men nu synes Kopy de to drenge var de sødeste og dejligste godbids-givere på denne jord, så han ænsede ikke heksehylet, men kun godbidderne.. pyha.. (p.s. jeg tror ikke den dreng fyrer et heksehyl af i nærheden af et dyr mere 😉 )

Så Nytårsaften var en stille og rolig hunde-aften – absolut ingen panik. Kopy ville dog gerne ud i haven og tisse klokken 23:55 – men det syntes jeg ikke var så smart. Han var lidt utidig indtil han fik lov at komme ud kl 1:30, for hold dog op, hvor skulle han tisse… Egentlig var han lidt utidig hele aftenen, for han var sprængfyldt af energi – det var så ikke nok at være ude og træne med ham og gå en tur… så jeg overvejer, om det kan være smart at dope ham næste år, så jeg kan få en fredelig aften 😉