Lidt lydigheds-selv-træning

Lørdag var jeg i MBS og træne lidt lydighed sammen med Lene (Toxy & Qato) og Charlotte og Karsten (Buddy & fætter Kengu). Kopy blev rigtig, rigtig glad for at se dem alle – så han udstødte et søløve-hyle-gøen.. ja, Kopy er i det hele taget kommet til at ligne Elliot mere og mere. Han kan også holde en fest med legetøjet og løbe og svinge med det i evigheder. Det seneste lighedstræk er at finde lydighedsfeltet og stille sig derud – også selvom andre er ved at gøre deres hunde klar til at løbe derud 🙂

Kopy er hylende glad for at se vennerne ~ feltet er fundet

Kopy er hylende glad for at se vennerne ~ feltet er fundet

Det går virkelig fremad med lydighedstræningen nu. Jeg prøvede for første gang at lægge apporterne ud (har indtil nu kun lagt bolde ud). Kopy følte sig i første omgang lidt snydt og snusede til apporten og begyndte at lede efter bolden. En ekstra apportkommando fik ham til at tage apporten og komme med den. Næste forsøg, og nu havde Kopy fanget, at det er apport-bukken, der ligger der – og han var ikke til at få til at stå stille ved keglen. Det lykkedes til sidst, men han var helt klar til at løbe til venstre og hente den 🙂

Jeg kan sagtens se apporten ~ kommer nuuu

Jeg kan sagtens se apporten ~ kommer nuuu