Velkommen til Kopy’s kusine

Når nu jeg synes, at jeg var så heldig at have verdens to dejligste hunde, er det så ærgerligt, at det ikke er muligt at få en lillebror-kopi af Kopy. En anden ting er, at jeg har nogle lange arbejdsdage, og det harmonerer ikke med en lille hvalp.

Da Kopy sidste gang fik konstateret hjerte-/lungeorm besluttede jeg mig for, at min næste hund skulle være en tæve. Mange tror fejlagtigt, det skyldes et dårligt immunforsvar, når hunde får hjerte-/lungeorm – men ifølge forskeren inden for hjerte-/lungeorm-området på landbohøjskolen, så har det intet med immunforsvaret at gøre, men simpelthen kun hundens adfærd. Når I tænker over det, hvor mange af de hunde I kender, der er over 1 år gammel og har fået konstateret hjerte-/lungeorm, er hanhunde? Ja, nemlig!

 Jeg har været så heldig, at Jette ville betro mig en kusine til Kopy, som hun havde beholdt til sig selv. Kusinen er et halvt år gammel, så hun kan bedre klare de lange dage alene. Hun har nu været hos mig et par dage, og har heldigvis taget flytningen i stiv arm – på helt fantastisk vis, har hun tilpasset sig at være hos mig. Hun følger mig bare, er dejlig afbalanceret, hilser glad på alle hunde, elsker børn og alle mennesker, der er gang i hende uden at være forvirret/stresset. Super dejligt 😀 Det bliver spændende at se, hvordan det kommer til at gå – jeg er jo ikke vant til tæver – så jeg dukker sikkert op til træning uvidende om, at den er i løbetid 😉

20090525