Første skoledag ;-)

Igår var jeg for første gang til træning med Sookie. Hvalpeagilityholdet er startet op og igår var vi 5 fremmødte og to instruktører – ren luksus 🙂

Jeg er så stolt af Sookie; det er første gang vi træner på et hold, og hun koncentrerede sig fuldt ud om mig og det vi lavede de første 15-20 min – så lang tid har jeg ikke før arbejdet med hende. Der var dog pauser, men der fokuserede hun ikke på de andre. (Efter den tid, kunne hun ikke dy sig for at løbe ned og hilse på nogle fra det andet hold, der trænede i den anden ende – de første to gange ville hun lege, men sidste gang løb hun bare ned og tjekkede dem og kom tilbage igen).

Vi træner at gå på hver side af os

Vi træner at gå på hver side af os

Vi trænede først at holde koncentration og lege med med os, så vi førere var de mest spændende. Jeg havde taget Sookie’s favoritlegetøj og bad hende vælge, hvilken hun ville lege med 😉 Og derudover havde jeg taget kalveculotte med – og det var et hit! 😀

Vi trænede at gå med hundene på den ene side og så vende om, så hunden kom på den anden side. Vi trænede “Sit”, hvor hundene sad i en rundkreds – og det var Sookie rigtig god til (så længe jeg koncentrerede mig om opgaven). Vi snakkede de forskellige måder at træne felter på – men hvilken metode har jeg stadig ikke helt besluttet for…

Vi trænede “tunnel” og sådan en havde Sookie aldrig set før, men instruktøren holdt Sookie og jeg kaldte hende igennem fra den anden ende, og så tog hun den resten af tiden 🙂

Det ser ud til at blive vildt sjovt at træne med Sookie – hun er bare på og selvom hun ikke er så stor endnu, så kan hun sørme bevæge de små ben 😉

Sookie næsten 9 måneder gammel

Sookie næsten 9 måneder gammel