Springtekniktræning og agility

Igår nåede jeg lige hjem inden det blev mørkt, så jeg skyndte mig at finde springene frem og sætte dem op i parken. Jeg startede hvor jeg sluttede sidst, altså kombinationen | 1,8m || 2,1 m | 2,1m | – woohoo, hvor var Sookie sej 😀 Hun springer så flot og det går bare stærkt!

Jeg sprang lidt frem i øvelserne, og satte denne kombination op 6 / 6 6 / – her startede jeg med det vandrette spring og de to spring til højre og gentog disse tre spring tre gange. Så det vandrette spring og de to spring til venstre – også tre gange. Herefter en enkelt tur til højre igen, så en enkelt tur til venstre. Til allersidst de 4 spring lige ud.
Denne øvelse var en udfordring for Sookie og det var tydeligt at se, at nu måtte hun koncentrere sig om at lægge vægten rigtigt og sætte det rigtige ben forrest. Anden og tredje gentagelse gjorde hun rigtigt fint – og den enkelte gentagelse til siderne til sidst var rigtig flot – dog kunne jeg se, at nu var hjernen godt træt! 😉

Normalt lader jeg nogle dage gå imellem jeg træner springteknik eller agility – men vejret var så skønt i dag, så jeg tog ud og trænede lidt felttræning (og nej, jeg har stadig ikke besluttet mig for hvordan feltet på A-brættet skal være.. 🙁 ). Jeg satte også en nem kombination op, hvor jeg ville træne at skifte bag Sookie ved tunnellen – det gik nu fint 🙂

Her til eftermiddag har jeg haft en dejlig træt hund, som har ligget og snorksovet i kurven. Ovenpå denne lange “morfar” må Sookie være helt frisk til hyrdekurset i morgen 😀