Hundesvømning, nu går Sookie selv i vandet

Sookie har været til svømning for anden gang. Sookie svømmer bare så fint og ingen pjasken i vandet. Hun lærte selv at vende, når hun nåede enden af bassinet, så det er totalt nemt at have hende til svømning 😀

Sookie skulle dog i starten hjælpes ned ad rampen til vandet. Når hun først var i vandet, svømmede hun bare derudaf. Ejerne af Taastrup Hundesvømning er så flinke til at instruere en og komme med gode råd – for slet ikke at nævne, hvor søde de er overfor hundene! Så med lidt hjælp, lykkedes det os at få Sookie til selv at gå ned ad rampen og starte på at svømme 🙂

Det var så sødt at se ørerne blive rejst, så de lige tittede over bassin-kanten, når hun hørte jeg stak hånden i fiskeguf-posen 🙂 Og også denne gang, havde hun fuld overskud til at fange og tygge gufferne, når hun svømmede.

Jeg regner med, at Sookie inden længe bliver en top-tunet elite-svømmer 😉