Elliot og datter Soffi

Min kære dejlige gamle Elliot er flyttet hjem til mig igen, da min mor er blevet opereret og der går et par måneder inden hun er godt gående igen. Elliot er faldet ind i rytmen herhjemme og det er slet ikke at mærke, at han ikke har boet her over et år.

Elliot nærmer sig nu de 14 år – men det er ikke lige til at se på ham. Jo, når han bevæger sig, kan man se det er en ældre hund. Elliot traver i et fint tempo, men galloperer ikke mere. Som så ofte sker ved gamle hunde, så har Elliot mistet muskulaturen i bagparten.

Sookie og Elliot har det rigtigt fint sammen – og har fundet en måde at lege sammen på (som en gammel hund kan være med til). Legen går ud på, at Sookie prøver at stikke hele sin snude ind i munden på Elliot, som prøver at undgå det, mens de vifter med forbenene 🙂

I weekenden besøgte vi Soffi (og Vibeke). Soffi er Elliot’s datter – og ligheden er slående! Soffi er en stor tæve (hun er lidt højere end Elliot) og lidt til den gode side 😉 Men selv med lidt ekstra på sidebenene, har Soffi nogle rigtig gode bevægelser – og enorm smidig! Vibeke har luftet tanken om at Soffi skal have hvalpe – hvor spændende er det ikke lige?! 😀

Soffi - Elliot's datter

Soffi - Elliot's datter

Elliot - Sookie - Soffi

Sookie - Soffi

Sookie - Soffi

Soffi

Soffi

Soffi

Soffi

Og her har vi en meget træt Sookie, som først havde været på besøg hos Soffi (og havde taget en kæmpe løbetur ud over markerne – hvor der både var gæs og harer) og så til agilitytræning om aftenen 😉

Sookie - træt efter en lang og oplevelsesrig dag

Sookie - træt efter en lang og oplevelsesrig dag