Fionia Cup 2010

I februar, da jeg tilmeldte Sookie Fionia Cup tænkte jeg; der er 5 måneder til og Sookie vil være 20½ måned gammel, så vi skulle nok være klar til at løbe klasse 1 banerne – selvom banerne plejer at være lidt sværere til ugestævnerne 🙂

Som tiden nærmede sig stævnets start, troede jeg ikke vi ville nå at blive klar. Så jeg havde ikke de store forventninger til vores løb, men ville bare se, hvor langt vi var nået og hvad der skal trænes videre på. Men det gik jo ikke helt som jeg havde forventet 😉

Sookie til Fionia Cup 2010

Sookie til Fionia Cup 2010 - foto: Moments+Movements

Søndag d. 11/7

Så blev det dagen, hvor Sookie skulle debutere i et agilitystævne – vildt spændende.. det er jo efterhånden længe siden jeg sidst har løbet stævner og jeg havde ingen ide om, hvordan Sookie ville tackle det. Men som sædvanligt tager hun alting i stiv arm 😀

AG1

Jeg skulle starte med at løbe agility klasse 1 (AG1). Banen så fin ud og havde et godt flow. Sookie er ikke vild med vippen, så jeg ville sikre mig, at hun var i ro, da hun skulle op på den – så det endte i lidt overhandling. Den værste fælde for os var fra vippen til springet, da Sookie gerne vil op på A’et – og det var da også lige ved at gå galt.. Sookie løber lidt hurtigere end hun plejer, så min handling er ikke helt præcis – men Sookie er sej, så hun løb fejlfrit 😀

Sookie blev nr 2 i Agility Klasse 1[/caption]