Sookie’s løbefelt på A’et

Jeg lærte Sookie løbefelt på A’et ved Rachel Sanders metode – tilpasset Sookie 😉

Sookie kan dog nogle gange i sin ivrighed flyve over toppen af A’et og lande på feltet – det er ikke lige sadån, at hun skal tage det. Men jeg fandt ud af, at når jeg giver hende en kommando for enten at løbe ligeud eller dreje efter A’et, så gør hun det ikke. Her er video af vores træning i dag (der er ikke klippet noget fra):

[youtube

Næste træningsgang vil jeg efter A’et sende Sookie lige frem, til højre, lige frem, til venstre og lige frem. Til træningen i dag løb hun fint ned på feltet, da hun drejede til venstre, men til højre kunne være bedre – for at få fart på og sikre hun kommer længere ned på feltet, vil jeg træne lige frem mellem vendingerne.

Nu er det spændende, om jeg får lige så stor succes med at lære Sookie løbefelt på balancebommen 🙂