6 skridt – 1,24 sek

Indtil videre går træningen af løbefelt på balancebommen strygende – Sookie er nærmest flyvende over balancen 😉 Hun tager kun 6 skridt på balancebommen og det tager kun ca 1,24 sek at tage forhindringen (højden er 1 m) 😀
Her er en kort video, der giver en idé om, hvor hurtigt det går:

Successen er faktisk 100% hver træningsgang – så jeg forøger højden efter Sookie har været over bare 4 gange. Så allerede nu er højden næsten 1,2 m (standardhøjden er mellem 1,2-1,35m).
Efter Sookie har været over 2 gange, flytter jeg nu boxen væk, og herefter tager Sookie balancen 2 gange på den samme højde – egentlig tror jeg ikke Sookie har brug for den mere, det er nok mest mig 😉
Jeg havde ikke regnet med, at det ville gå så stærkt at lære Sookie løbefelt. Jeg havde regnet med i omegnen af et halvt år – men det kommer det nok også til at tage, før Sookie er helt sikker i alle situationer – indtil videre har Sookie kun lært at løbe ligeud efter balancen – det med at dreje efter balancen bliver næste udfordring 😉

Sookie træner løbefelt

Sookie træner løbefelt