Agilitystævne i Albertslund

I weekenden har vi været til agilitystævne. Vi havde ingen fejlfrie løb, men alle løb var alligevel helt vildt fede løb 😀 Nu har vi næsten fundet melodien igen, så ingen løb, hvor handlingen var total skæv – fejlene var i småtingsafdelingen, såsom en nedrivning eller vægring.

Sookie var så super sej og highlights fra weekenden var følgende: hun havde absolut den hurtigste tid i AG2 og var hele 2½ sekund hurtigere end vinderen (vi havde 10 fejl – balancebommen og en nedrivning). I SPå om søndagen var hun kun 1 sek efter den hurtigste hund og vi havde bestemt ikke et optimalt løb, da plan B måtte i brug. To ud af tre gange fik hun feltet på balancebommen, selvom hun skulle dreje efter balancen (vi træner stadig kun at løbe lige frem og så dreje 180°). Sookie klarede også de sejeste slalomindgange, som voldede besvær for mange. Ja, jeg er bare så super glad for weekendens løb 😀

Jeg er ikke bekymret for de nedrivninger vi fik. Til træning river Sookie aldrig ned og hun er enormt god til at læse højden af springene – lige meget om hun springer 55cm eller 65cm, så smyger hun sig over overliggeren – se bare billedet nedenfor. Så når hun river, er det fordi jeg enten har tøvet og stopper op eller er for sen til at vise, hvor hun skal hen. Så der mangler bare lidt finpudsning af handlingen 🙂

 

Sookie smyger sig over springet

Sookie smyger sig over springet - foto: Natasha Gjerulff