Træning på finske baner

I dag var jeg ude og træne agility med Channie og Mette. Mette havde en bane med, som Janita & Jaakko fra Finland har lavet. En rigtig god og udfordrende bane – ja, og det var også en bane, der krævede man kunne løbe og ‘handle’ samtidig 😉

Sookie løb heldigvis også stærkt her til træningen, så nu fik jeg da mulighed for at øve mig mere i at ‘handle’ hende i det tempo 😉

Seje slalom indgange, små buer, men stor fart – fantastisk 😀 Meeen, så sprang Sookie flot over balancebomsfeltet indtil flere gange.. suk.. men så lagde jeg mærke til, at grunden til Sookie ikke fik feltet, var sådan set ikke fordi hun sprang – men fordi hun nu har sat så meget fart på over bommen, at hun landede 2/3 del nede på planken og derfor ikke sprang, men “løb” over feltet 😮 Milde moses! Det gik fint med at ramme feltet, når jeg fik dæmpet hendes fart lidt 😀

Jeg fik trænet en del blind-cross og jeg er ved at blive bedre til at styre kropssproget – men formen er ikke rigtig til løbefelter eller blind cross. Godt Sookie giver sig 100% så trænings-sekvenserne ikke bliver så lange, så jeg også kan få en pause 😉