Ingen stævne i weekenden -::- no trailing this weekend

www.hundemassage.dk

(English version below)

Øv øv.. I tirsdags forstrak Sookie en muskel i bagbenet. Er ikke helt sikker på, hvordan hun har gjort det, men med meget stor sandsynlighed er det sket, da hun rendte rundt på bakken på lufteområdet. Der er nogle store huller på bakken, da der er mange mosegrise og mange hunde, der graver huller for at fange mosegrisene.

Det går meget bedre nu, men hun træder ikke helt igennem på benet – så derfor har jeg trukket hende fra stævnet i weekenden. Selvom det er øv, så gør det ikke så meget – vi løber jo kun for sjov og skal ikke opnå noget i år – andet end at blive et bedre par på banen 😉

Alle de hundebehandlere jeg plejer at bruge, holder selvfølgelig ferie nu. Jeg fandt så Anette i Allerød, der bl.a. masserer hunde. Anette fik set, hvordan border collier også kan være – afslappede 😉 Jeg havde gået en lille tur inden, så Vini kunne få krudtet af. Mens Sookie lå på bordet og fik massage, lå Vini og sov på mit skød – og det endte med, at Sookie også sov under massagen 🙂 Sookie havde helt klart godkendt Anette’s behandling, for bagefter dansede Sookie glad omkring hende 😀

Nu håber jeg bare Sookie snart er okay igen – så hun kan løbe rundt med Vini 🙂

-::- -::- -::- -::-  English version  -::-  -::-  -::-  -::-

Sigh… Tuesday Sookie strained a muscle in her rear leg. I’m actually not sure how she did this but most likely when she was running around on the hill, where I take her for a walk. A lot of water voles are living in the hill and consequently there are some big holes – and because many dogs are digging in the ground to find the water voles…

As Sookie is still slightly limping I’ve pulled her from the trial this weekend. Even though I’ve been looking forward to this trial I’m fine with it – this year we are only trailing to get more experience and I’m not aiming for qualifying us for any championships. It’s just for fun 🙂

The physiotherapists who usually treat my dogs were all on vacation but I succeeded to find Anette, who already next day could treat Sookie. Anette got to see how border collies also can be like – relaxed 😉 I went for a short walk before Sookie’s treatment and Vini was running around. While Sookie was treated, Vini was sleeping on my lap – and even Sookie slept during the treatment 🙂 Sookie loved Anettes treatment and she thanked her afterwards by wagging and jumping in front of Anette 😀

I hope Sookie will soon be okay again – so she can play with Vini again 🙂