Samie & Jessie -::- Samie & Jessie

Den 14. august var jeg i Frederikssund og se en hyrdekonkurrence – flere jeg kender stillede op, og det g√łr det jo kun lidt sjovere ūüėČ Fra Sookie’s og Vini’s familie stillede Jette op med Jessie, som har samme morfar som Sookie og Vini – samt Leo med Samie, som er Sookie’s kuldbror. Begge stillede op i klasse 1 og b√•de Jessie og Samie klarede sig rigtigt godt – Jessie blev nr 2 om l√łrdagen og nr 3 om s√łndagen – Samie blev nr 2 om s√łndagen ūüėÄ

Samie til hyrdekonkurrence

Samie til hyrdekonkurrence

Jessie til hyrdekonkurrence

Jessie til hyrdekonkurrence

Samie & Sookie

Samie & Sookie

Samie & Vini

Samie & Vini

-::- -::- -::- -::-  -::-  English version  -::-  -::-  -::-  -::-  -::-

The 14th of august I went to see a herding trial –¬†I¬†know¬†several¬†of the competitors and it’s always enjoyable to watch them compete ūüėČ Two of Sookie’s and¬†Vini’s¬†family participated; Jette with¬†Jessie,¬†who¬†has the same¬†sire¬†as¬†Sookie¬†and¬†Vini¬†– and¬†Leo¬†with¬†Samie,¬†who¬†is Sookie’s¬†brother (same litter).¬†Both¬†competed in¬†Class 1¬†and¬†both¬†Jessie¬†and¬†Samie did¬†really well¬†–¬†Jessie¬†was No.¬†2 on¬†Saturday and¬†No.¬†3¬†on Sunday¬†– Samie was¬†No.¬†2¬†on Sunday ūüėÄ

Samie til hyrdekonkurrence

Samie til hyrdekonkurrence

Jessie til hyrdekonkurrence

Jessie til hyrdekonkurrence

Samie & Sookie

Samie & Sookie

Samie & Vini

Samie & Vini