Sookie vinder SP2 -::- Sookie won J2

Sookie vinder SP2

Sookie vinder SP2

I weekenden var der agilitystævne i Skælskør. Jeg kørte hjemmefra kl 7, da klasse 2 hundene heldigvis “først” skulle på kl 9:15 – efter klasse 1’erne. Det er første gang Vini er med til et stævne, så jeg var spændt på, hvordan hun ville tage det.

Da jeg kom til stævnepladsen, fedtede jeg mig ind hos Rikke 😀 Rikke’s hunde kender Sookie særdeles godt, da Sookie er blevet passet af Rikke – men de havde ikke mødt Vini før. Som ved alle andre hunde, så blev Vini accepteret med det samme af Rikke hunde 🙂 Ja, indtil nu er der kun en hund, der har knurret af Vini, og det var til stævnet – Vini havde et kødben, som jeg lige havde taget fra hende, da en border collie kommer hen til hende og knurrer, da den ville have kødbenet (som jeg heldigvis lige havde taget fra hende) – forstår ikke hvorfor opdrættere/ejere ikke lærer deres hvalpe/hunde ikke at have madforsvar… men Vini var cool og sendte nogle fornuftige signaler og kom væk fra situationen.

Nå, men nu til det allerbedste denne dag 😀 Vi skulle starte med SP2, og jeg var som altid ret optimistisk omkring, hvad jeg kan nå.. og selvfølgelig kunne jeg ikke nå, hvad jeg havde planlagt, så jeg endte med at handle hende anderledes og kom derfor til at stå lidt i vejen – men Sookie er blevet så dygtig nu, at hun hurtigt får korrigeret ind – mit held 😀 Sookie kommer fejlfrit igennem og sørme om vi ikke vinder klassen – det skulle være i en suveræn tid, men det har jeg ikke lige fuldt med i og ej heller set resultaterne endnu. Så dygtig hun er 😀

Resten af løbene gik fint – Sookie fik dog ikke feltet på balancen en eneste gang, men det er okay. Det er en lang og ustabil balance, og det er hun ikke vant til. Glæder mig til alle klubber får gummibelagte feltforhindringer 😉 Når det gik galt på banen, var det fordi jeg ikke nåede, det jeg havde planlagt. Men vi bliver et bedre og bedre par, så det sidste må snart komme på plads 😉

Men nu har jeg besluttet, at jeg til weekendens stævne vil prøve at have en mere realistisk opfattelse af, hvad jeg kan nå 😉

-::- -::- -::- -::-  -::-  English version  -::-  -::-  -::-  -::-  -::-

Last weekend I participated in a competition with Sookie. The competition started very early and I drove home before the sun rose – okay, it felt very early 😉
It is the first time Vini would be at a competition and I was curious as to how she would take it.

My friend Rikke had already found a spot and had set up her tent and I got to join her 😀 Rikke’s dog knows Sookie very well, since Rikke has looked after Sookie when I’ve been travelling – but they had not met Vini before. As with all other dogs, Vini was accepted immediately by Rikke dogs 🙂

Well, now to the best thing that we achieved this day 😀 First class was J2, and I was always quite optimistic about what I can accomplish when walking the course.. and of course I could not accomplish what I had planned, so I ended up handling her differently and got in her the way a couple of times- but Sookie is so skilled now that she understands my bad handling – my luck 😀 Sookie had a clean run and she won the class 😀

The other runs were okay – Sookie did not hit the contact on the dog walk but it that is okay. It is a long and unstable dog walk, and she is not accustomed to this type. Looking forward to all clubs get rubber coated contacts 😉 When things went wrong it was because I did not handle Sookie as I had planned. But we are becoming a better and better equipage, so hopefully we will soon have more clean runs 😉

But now I’ve acknowledged that I need to have a more realistic view of what I can accomplish 😉