Puppy Class

Silvia Trkman tilbyder fjernundervisning og jeg har meldt Vini til Puppy Class. Vi får nogle opgaver, og så uploader vi videoer, som vi så får feedback på.  Jeg har valgt at tilmelde os til fjernundervisning, da det passer mig væsentligt bedre at træne på tidspunkter, der passer mig og ikke skulle gå til træning på bestemte tidspunkter. Og en anden grund er, at jeg ikke har planer om at lave lydighed med Vini, men vil holde mig til agility og hyrdning. Vini er meget social og omgåes de andre hunde uden problemer (det er kun Sookie, hun er fræk overfor), og da de ikke har leget så meget til hvalpetræningen, så leger hun lige så meget med andre hvalpe på lufteturen som til træning.

Jeg har kun lært mine andre hunde tricks og det var uden brug af klikker – og jeg er ikke lige frem ferm til at bruge en klikker, så det er altså en stor udfordring for mig 😉

Klassen er lige startet, og vi har fået de første øvelser, som blandt andet er; træde på target, 4 poter i en box og frø (strække bagbenene bagud). Det er så langt vi er nået for en uges tid siden:

Og så langt er vi i dag – Vini har nu en større forståelse for frøen, selvom den kun er et-benet 😉

Vini er fantastisk sjov at træne med – hun opfatter tingene imponerende hurtigt.. spændende hvad hun bliver til 😀