Sookie træner løbefelt & Vini introduceret til spring

Sookie’s løbefelt på balancen har jeg slet ikke fået trænet i det omfang, som jeg havde regnet med her i efteråret. Til hold-træning er succesraten ikke altid stor, men jeg har ikke helt givet op endnu 😉 Jeg var ude og træne balancebommen i dag, og Sookie rørte feltet hver eneste gang 😀 Jeg må forvente mere til hold-træningen end jeg gør til selvtræningen, altså, at jeg belønner Sookie lige efter balancen eller forhindringen lige efter. Men her kan I se, hvor sej Sookie er — også til at dreje efter balancen:

Vini er blevet introduceret til et spring og dette er tredje gang, at hun træner spring, dog allerførste gang to spring. Vini søger allerede springet, hvilket jeg synes er ret hurtigt – og det er jo bare dejligt. Og fremadrettet er hun også 🙂 Her er en lille video af Vini, der øver spring-forhindringen (indrømmet, jeg er ikke særlig god til at kaste bolden ;-)):