Result from X-ray -::- resultat af røntgenbilleder

Vini has been x-ray’ed and I’ve received the result from the Danish Kennel Club reviewers. The result is as follows; hips = B (A-B); Elbows = 0 (0-0); OCD = free. I’m actually happy about the result as Vini was injured this winter and hurt her hip badly – it took long time for her to recover and I’m pleased that her hip is not “damaged” and result is a “small” B.

-::- -::- Dansk version -::- -::-

Vini er blevet røntgenfotograferet og jeg har nu modtaget resultatet fra Dansk Kennel Klub’s evaluatorer. Resultatet er som følgende; hofter = B (A-B); Albuer = 0 (0-0); OCD = fri. Jeg er faktisk rigtig glad for resultatet da Vini var skadet i vinters, hvor hun slog hoften temmelig slemt – det tog lang tid, før hun var okay igen og jeg er glad for, at hendes hofte ikke tog mere skade end resultatet blev et “lille” B.