Agility course training -::- agilitytræning på hel bane

Soon the agility season starts and in order to be prepared, we have been running some full courses lately. At yesterday’s training we trained on a course designed by Peter Borsje, who will be judging at the IFCS WAC this year. The teamwork with both Sookie and Vini is getting better and better and I feel we are more engaged with one another now 😀

I only have Vini taped on this course but Sookie did equally as good 🙂

-::- -::- -::- Dansk -::- -::- -::-

Snart starter agilitysæsonnen for alvor og for at være bedst mulig forberedt, har vi løbet hele baner på det sidste. Til træningen igår, løb vi en bane, der er designet af Peter Borsje, som skal dømme til IFCS WAC i år. Mit teamwork med både Sookie og Vini bliver bedre og bedre og føler vi forstår hinanden bedre nu 😀

Jeg har kun video af Vini, men Sookie gjorde mindst lige så godt 🙂