Spor-selvtræning

I dag har vi gået spor i Ballerup, vejret var jo perfekt til det – altså tørt og ikke meget vind. Elliot er ved at være rigtig sej til at gå spor. I dag var der kun 4 godbidder på hans 75m lange spor – og han gik det så flot koncentreret og var næsten helt skuffet over, at sporet ikke var længere 😉

Kopy’s spor er ca 260m langt med 3½ knæk og lagt med almindelig skridtlængde, hvor fødderne slæber hen over græstoppene. Kopy går det fint, men ikke med snuden helt nede ved jorden, som han plejer. Nr 2 knæk bliver han temmelig forvirret i – måske det er vindretningen?! Men for første gang markerer han genstanden uden jeg skal sige noget til ham 😀

Jeg tror Kopy var lidt for træt til at gå sporet. Vores morgenluftetur blev næsten en times luftetur, hvor han legede med en labrador. Da jeg havde lagt sporene, gik vi en tur. Jeg havde vores lille ven Fabi med, og Kopy og Fabi løb og legede hele turen. Og på turen mødte vi heste, andre hunde og mennesker – så der er vist ikke noget at sige til, at Kopy var blevet lidt træt… 🙂

Kopy’s spor: