Ups.. det skulle jo ikke spises…

Jeg har fået et eksemplar af Mary Ray’s hundetricks bog og lidt inspireret er jeg da blevet, så nu er jeg ved at lære Kopy at lægge poten henover snuden. Man skal lægge noget over snuden på hunden og når den prøver at fjerne det med poten, så belønner man hunden.
Jeg prøvede at lægge en af de lette hundesnore man får hos dyrlægen henover snuden på Kopy. Han sad fint – men var egentlig temmelig ligeglad med, at der lå noget på hans snude, så han prøvede ikke at fjerne det… Jeg lagde en tungere line henover snuden, men den faldt af, når han kiggede nedad… Jeg fandt så en hårelastik af stof, som jeg satte om snuden på ham. Og så virkede det – Kopy brugte poten til at fjerne elastikken med! 🙂
Nu gjorde Kopy det fint flere gange, men næste skridt var jeg lidt i tvivl om. Der står i bogen, at man kan lægge et lille stykke papir på snuden. Jeg tænkte at et stykke tape på snuden måtte være løsningen. Det gik skam også helt som forventet – Kopy bruger poten til at fjerne tapen – men så spiser han det!! Det stod der ikke noget om i bogen 😉