Elliot har fået sin ligemand

Elliot er rigtig snu og kender mig ud og ind, så han ved lige, hvordan han snører mig – vel at mærke uden jeg opdager det. For eksempel fandt han ud af, at når jeg bad ham hoppe ned fra sofaen, så rejste han sig prompte, strakte sig og vendte sig om mod mig og begyndte at logre. Min reaktion var at klappe ham, hvorefter han lagde sig ned igen på sofaen. Narret…

Men nu har han fået en, der kan give ham udfordring på hans eget niveau. Jeps, det er Kopy…

Kopy ligger og tygger i et kødben, rejser sig og går hen og drikker noget vand. Elliot skynder sig så at tage benet. Når Kopy kommer tilbage, kan man se, at han tænker: pokkers!
Men nu har Kopy luret Elliot: Kopy finder Tweety Bird (et lille pivedyr, som Elliot elsker højt) og begynder at lege med den. Det er mere end Elliot kan klare, så han skynder sig hen til Kopy, der smider pivedyret og løber hen og tager kødbenet igen, og Elliot samler glad Tweety op og kommer hen med den til mig. Han opdager heller ikke, at han bliver narret 😉