Ingen beskedenhed

Igår var Lone, Lars og Fabi forbi med en bærepose fyldt med tyggepinde til hundene. Fabi har fået allergi og må derfor ikke selv spise dem. Jeg stiller bæreposen foran mig mens vi står og snakker. Elliot har duftet godterne og kommer hen og trækker bæreposens sider til side, så tyggepindene ligger lige klar til at tage op og give til ham. Han prøver at par gange at få fatsvage mig til at tage reagere ved at dutte til godterne.
Kopy kommer lige så forsigtigt hen og snuser til tyggepindene. Han tager helt forsigtigt fat på en af dem og på bedste listetyv vis får han taget en ud af posen. Elliot kigger forbavset på Kopy og afventer min reaktion. Da jeg ikke sagde til Kopy, at han ikke måtte tage en tyggepind, stikker Elliot hovedet ned i bæreposen og tager forsigtigt fat i hele posen med tyggepinde og løfter den ud af bæreposen og går ind i stuen med den.
Det var godt nok svært at lade være med at grine 🙂