Skal din hund danse?

I går til lydighedstræningen stod jeg og ventede på, at det blev vores tur til at øve fremadsendelse mellem de opsatte pinde. Vores instruktør er virkelig grundig og hun slipper os ikke før vi har gjort øvelsen perfekt, for det niveau vi nu er på. Efter lidt tid begyndte jeg at miste kontakten med Kopy, der hellere ville lege med en af de andre hunde end sidde pænt ved siden af mig og kigge hengivent på mig 😉

Eftersom Kopy nu er helt sej til at bukke, snurre rundt om sig selv, gå 8-taller mellem mine ben og ikke mindst min manglende fantasi til at finde på nogle nye hundetricks, kunne jeg kun komme i tanke om at lære ham at stå stille på bagbenene. Så det gik jeg i gang med at lære ham… Men jeg greb det lidt forkert an, for Kopy sprang op i vejret og snurrede rundt i luften. En af de andre fra holdet kigger spørgende på os og spørger lidt efter: “Skal din hund danse?”

– jeg fandt så ud af at holde den oprakte hånd stille, og så gik det meget bedre – det lykkedes at få Kopy til at stå stille i 2 sekunder 🙂