Som tiden dog flyver…

..når man har det sjovt 🙂 Jeg har haft travlt med mit arbejde, for jeg skulle nå at være færdig med en masse ting, så jeg kan holde fri med god samvittighed i næste uge 🙂

I tirsdags til lydighedstræningen var Holly tilbage efter sin løbetid. Kopy synes Holly er helt fantastisk, så jeg var ikke i tvivl om, hvor hun var, for Kopy’s hoved pegede hele tiden i retning mod hende 😉
Men det lykkedes alligevel at få ham til at koncentrere sig om det vi lavede og han gjorde det faktisk rigtigt pænt. Han er blevet ret ferm til DcH-springet (frem og tilbage spring over et A-formet spring), fremsendingen og til at blive i sin position, når der er forstyrrelser omkring ham (såsom indkald af andre hunde og personer, der går tæt forbi).

I torsdags var vi ude og selvtræne på agilitybanen. Det blev kun til at træne A-bræt-feltet, men nu har Kopy forstået, at man skal sidde på feltet med forpoterne på jorden. Og så trænede vi fremsending over fire spring. Vi gik tre på banen på én gang – en trænede balancebomsfelt, en anden fremsending og slalom og jeg A-feltet, så udfordringen var lige så meget at få Kopy til at koncentrere sig om opgaven frem for de andre – det var ikke nemt, men det lykkedes 🙂

Og ellers går vi og træner lidt tricks. Kopy kan nu snurre rundt om sig selv, når jeg viser ham rundt med hånden. Vi har så øvet lidt, at vi kommer løbende og når han får et håndtegn og samme kommando, som når han skal snurre rundt, skal han dreje væk fra mig og følges med mig igen – Kopy har fundet sin egen måde at vende på: han springer op i luften og vender rundt der og lander igen i modsatte retning 😀
Og ellers er jeg ved at lære ham at stå på bagbenene, hoppe igennem mine ben (der er jo god plads, med så skæve ben som jeg har 😉 ) og igennem mine arme,  der er formet som en ring.

Og hvad glemmer jeg altid at træne? Lineføring… Nå, det må vi ud og gøre nu… når jeg har drukket min kaffe 😉