Kopy er meldt til BCK Klubmesterskab

Jeg har meldt Kopy til Border Collie Klubbens (BCK) Klubmesterskab i august. Jeg har både meldt ham til udstilling og til en lydighedsprøve  i kl 1 (LP1).

Kopy er ved at få mere pels nu og den tynde og mærkelige pels han fik af at være på så meget prednisolon er nu blevet helt normal igen – ja, selv halen er han ved at få mere pels på 🙂

Jeg var lidt i tvivl om jeg skulle tilmelde ham LP1. Han kan nu mange af øvelserne, men bliver let forstyrret af andre – og så er lineføringen jo ikke lige det, jeg har fået trænet mest med Kopy, så den øvelse når vi ikke at få helt på plads inden – medmindre, der sker et mirakel 😉

Elliot er ikke tilmeldt, for nu er han helt pensioneret – dog mod hans vilje… Han vil stadig gerne, så jeg træner lidt med ham, når jeg er ude og selvtræne med Kopy. Men han kan ikke holde til så meget, så det bliver bare hans favoritøvelser, såsom fri ved fod, næseprøve, apport og fremsending.

Kopy har det helt fint efter vaccinationen, så der var heldigvis ingen grund til at frygte, at vaccinen skulle udløse endnu et tilfælde af IMHA 🙂
Elliot kan ikke rigtigt tåle metacam, så han har fået dårlig mave af det – og det var helt slemt i nat, hvor han skulle ud mange gange…. men fra i dag, er dosis halveret, så jeg håber maveproblemerne går over.