Kongens efterfølger

Det er nu lidt sjovt at have to hunde, for når det kan betale sig, leger de kongens efterfølger 🙂

Når jeg skal have Kopy til at lægge sig ned, når han er på afstand, har jeg brugt kommandoen: “lay down”, for den kommando kender Elliot ikke. Eller rettere, kendte – for da Elliot fandt ud af, at Kopy får godbidder, når han får kommandoen og lægger sig ned – ja, så er Elliot blevet rigtig, rigtig god til også at lægge sig 😀

Og når vi selvtræner i lydighed, plejer jeg at stille feltet til eliteklassen op, for det er Elliot’s yndlingsøvelse. Jeg træner først fremsendingen med Elliot, og når han har løbet ud til feltet nogle gange, bliver han forpustet og så lægger han i feltet med sin bold.
Og så begynder at træne med Kopy. Men Kopy har nu fundet ud af, at Elliot får masser af ros, når han løber ud i feltet. Derfor er Kopy nu begyndt at løbe ud til feltet, når Elliot forlader det – men Kopy har dog ikke helt forstået, hvad det er, der tænder Elliot så meget i feltet (når Elliot stiller sig det korrekte sted i feltet, kaster jeg bolden til ham). Men nu er fremsendingen til feltet også blevet en af Kopy’s favoritter 😀