Kopy på udstilling

I dag har vi været til udstilling på DKK’s internationale udstilling i dag i Brøndby. Der var kun 17 border collier tilmeldt og flere var ikke mødt op. Kopy er 18 måneder og 3 dage i dag, og kunne derfor ikke stilles i unghunde-klassen (max alder er 18 mdr), men måtte i mellem-klassen.

Vi var kun to hunde i mellem-klassen, og jeg stod bagerst. Kopy var totalt oppe at køre over, at den anden hund løb foran og han hang i snoren og hoppede frem 🙁
Den første hund fik kun lige lov til at løbe i en trekant, og så fik den en 3. præmiering… Kopy fik lov at løbe i en trekant og derefter frem og tilbage. Dommeren beskrev ham så og så fik lov til at løbe endnu en runde. Denne gang løb Kopy meget pænt, dog hang han en smule i snoren.

Dommeren gav Kopy en 2. præmiering. Jeg var noget overrasket. Men ved at se på de hunde i de andre klasser, som dommeren valgte, så var det tydeligt, at kan kunne lide små og stor-pelsede hunde. Og den kategori falder Kopy ikke lige ind under. Men ringtrænes – det skal han inden næste udstilling. Fremover tror jeg kun, at vi vælger at udstille til specialklubudstillinger.