Hvad koster din hund?

Nu da Kopy viser sig at have talent for at hyrde, tænkte jeg, at det kunne være godt for ham at prøve det lidt mere – om ikke andet, vil han sikkert få en bedre kondition af at løbe rundt om fangefolden 😉

Kopy har været ude at hyrde et par gange nu. Første gang gik det mildest talt ikke særligt godt – Kopy stillede sig ikke rigtigt i balance, og jeg gik konsekvent den forkerte vej… 🙁
her anden gang fik jeg opgaven at hente fårene og lukke dem ind i fangefolden – alene… Men til alles overraskelse, klarede jeg det – fårene smuttede kun fra mig to gange ved lågen til fangefolden 😉
Kopy’s halvsøster Vupti var der også, og det var fedt at se hende på får – den ro Vupti har omkring fårene, har Kopy også 🙂
Det hjalp mig at se Vupti, for så forstod jeg, hvordan det er jeg skal bevæge mig. Først var jeg inde i fangefolden med fårene og Kopy var udenfor. Han stillede sig hver gang perfekt i balance! Det gik så fint, at jeg så skulle prøve også at have Kopy inde i fangefolden. Og her gik det også bare over al forventning – selvom det lykkedes mig et par gange at gå den forkerte vej 😉
Da vi kommer hen til de andre hunde, vil de hilse, men Kopy lægger sig bare ved mine fødder og kigger på fårene – det ligner ham slet ikke! Efter de havde set Kopy på får og hvor tændt han er, blev jeg spurgt af hyrden: “hvad koster din hund?” 😀

Da jeg kom hjem fra hyrdetræningen, var Elliot ikke hjemme. Om morgenen på lufteturen havde jeg mødt Lone og Fabi. Jeg var sent på den og Lone tilbød at tage Elliot med på et par runder mere. Jeg ringede til Lone, og Elliot lå i haven, solede sig og tyggede på en pind. Ja, det endte med at han lå og hyggede sig hjemme hos Lone det meste af dagen – mens jeg gjorde rent herhjemme 😉