Hey, en tunnel!

I dag har jeg været ude og træne agility sammen med Bente. Og selvfølgelig stod Kopy for underholdningen 🙂

Bente kørte tunnellen på en trillebør hen til træningsarealet. Da Kopy ser tunnellen på trillebøren, springer han op i tunnelhullet, kravler igennem den og i den modsatte side kigger han op på Bente – Kopy var enormt stolt og glad og synes han er rigtig dygtig – vi var ved at knække sammen af grin 😀

Vi tager tunnellen ned af trillebøren, så Kopy ikke skulle springe op i den og risikere at vælte med trillebøren. Men i stedet springer Kopy op i den tomme trillebør og sidder der – stolt og glad 😀

Ja, agility er på flere måder sjovt 😉

Selve træningen gik også rigtigt godt. Vi satte en bane op, som jeg har set i et blad. Der var nogle rigtige gode momenter i den – både for en nybegynderhund og den mere erfarne. Jeg har endnu ikke lært Kopy at skifte side bag ham eller tage imod over et spring, så når vi nåede til de steder på banen, hvor det krævede at skifte side, så holdte vi “rose-pauser”. Det sjove ved at træne Kopy er at se hans ansigtsudtryk – der er fuld koncentration på – når han har forstået, hvad det er  jeg vil have ham til, lyser hans ansigt bare af glæde og stolthed 😀

Elliot løb hele banen – han løb den bare så flot 😀 Hvor jeg dog savner at løbe agility med ham….