Elliot har været til dyrlæge

Igår da jeg kom hjem fra arbejde, logrede Elliot glad og jeg opdagede, at der landede et par dråber urin på gulvet. Det gør der af og til, men farven igår var nærmere brun end gul. Jeg var så heldig at kunne få tid hos min dyrlæge i dag, for jeg ville også gerne have hende til at mærke Elliot igennem, altså kiropraktisk.
Jeg regnede bare med, at Elliot’s prostata igen var blevet forstørret, og at han bare lige skal have noget antibiotika og måske en kemisk kastraktion. Dyrlægen tog en urinprøve vha et kateter, men til hendes overraskelse, var det nemt at føre kateteret op – hun regnede også med, at blodet i urinen skyldes en forstørret prostata, men så skulle det give modstand at føre kateteret op… Dyrlægen vil mærke på størrelsen af prostata og stikker en finger op i endetarmen. Hun kan mærke en underlig svulst lige til venstre for endetarmen – ikke en, der generer på nogen måde, så den skal der ikke pilles ved. Men dyrlægen har aldrig set en svulst være placeret lige der.
Elliot’s prostata er af normal størrelse, så det er ikke den, der laver ravage. Nu bliver urinprøven undersøgt, og jeg får svar på torsdag.
Elliot skulle lige have rettet en hvirvel i ryggen. Det var helt tydeligt, at den havde generet ham – for han galloperede afsted på gåturen, og det er et sjældent syn – ja, han leger endda med pivedyr lige nu 🙂